flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти Одеського державного університету внутрішніх справ відвідали судові засідання під головуванням судді ПЗАГС Костянтина Богатиря

02 травня 2024, 16:14
Другий день поспіль зустрічали студентів Одеський державний університет внутрішніх справ разом з завідувачем кафедри трудового, земельного та господарського права ОДУВС Володимиром Дришлюком.
Нажаль, візит до суду розпочався з повітряної тривоги, тому студенти змушені були спускатися до укриття, де мали змогу поспілкуватися з суддею ПЗАГС Галиною Дібровою та керівником апарату ПЗАГС Ганною Павлевською.
 
Далі студенти відвідали судове засідання під головуванням судді ПЗАГС Костянтина Богатиря, на якому розглядалась заява Товариства про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами та мали змогу наочно переконатися у тому, що ухвалення судових рішень - дуже комплексний і складний процес.
Для більшості з наших гостей даний захід став не просто цікавим та корисним досвідом, але й справжнім відкриттям! Оскільки майбутні правники вперше відвідали господарський суд та вперше були присутні на судовому засіданні!
 
В ПЗАГС завжди раді вітати допитливу та активну молодь, а також готові розповідати про свою роботу та ділитись досвідом!