flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти Одеського державного університету внутрішніх справ відвідали судові засідання під головуванням судді ПЗАГС Галини Діброви

01 травня 2024, 16:22
Студенти 3 курсу інституту права та безпеки Одеського державного університету внутрішніх справ разом з завідувачем кафедри трудового, земельного та господарського права ОДУВС Володимиром Дришлюком відвідали судові засідання під головуванням судді ПЗАГС Галини Діброви.
 
Юні правники наочно побачили, як відбувається судовий процес в режимі відеоконференцзв’язку, дізналися про особливості апеляційного провадження в господарському процесі, а також отримали базові знання про функціонування електронного документообігу в діяльності органів державної влади.
 
Галина Іванівна після судових засідань відповіла на запитання студентів стосовно суті справи та зазначила, що високий рівень професійної підготовки, суворе дотримання процесуальних норм, винесення законного та обґрунтованого рішення є однією з найважливіших гарантій забезпечення прав і законних інтересів громадян.
 
Ми впевнені, що такі заходи заохочують до здобуття знань та стимулюють до навчання, тому з нетерпінням чекаємо нових зустрічей.