flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя ПЗАГС, заступник голови суду Наталія Принцевська взяла участь у семінарі щодо питань судового розгляду справ у сфері інтелектуальної власності

24 квітня 2024, 16:15
Судові рішення в міжнародній базі даних з інтелектуальної власності.
 
Наталія Принцевська, суддя ПЗАГС, заступник голови суду взяла онлайн участь у першій сесії з серії семінарів щодо питань судового розгляду справ у сфері інтелектуальної власності.
Сьогодні у фокусі обговорення були питання присвячені:
- роботі Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ) з судовими органами;
- базі даних судових рішень ВОІВ - WIPO Lex-Judgments.
 
База даних судових рішень WIPO Lex-Judgments забезпечує доступ до найважливіших судових рішень різних країн світу, що стосуються права інтелектуальної власності та були віднесені судами або іншими національними органами до категорії найбільш значущих із причини їхньої вагомості або значення як прецедентних рішень.
 
WIPO Lex-Judgments https://www.wipo.int/wipolex/en/main/judgments доповнює інформацію бази даних WIPO Lex https://www.wipo.int/web/wipolex/index яка є сховищем зібраної ВОІВ глобальної колекції нормативно-правових актів і договорів в ІР-сфері.
 
Захід організовано для представників української судової системи Всесвітньою організацією інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization) та Верховний Суд.