flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Між ПЗАГС та ОДУВС підписано договір щодо подальшої сумісної роботи з проведення практичної підготовки здобувачів освіти

05 березня 2024, 11:20
13 березня між Південно-західний апеляційний господарський суд та Одеський державний університет внутрішніх справ підписано договір щодо подальшої сумісної роботи з проведення практичної підготовки здобувачів освіти.
Під час зустрічі Наталія Богацька, голова ПЗАГС обговрила з керівництвом ОДУВС напрямки сумісних навчальних заходів студентів та працівників апарату суду.
Як зазначили ректор ОДУВС Дмитро Швець та проректор ОДУВС Максим Корнієнко - високоякісна підготовка кваліфікованих правників передбачає поєднання теорії та практики, широке залучення до освітнього процесу суддів і практикуючих юристів.
Завідувач кафедри трудового, земельного та господарського права ОДУВС Володимир Дришлюк під час зустрічі відмітив позитивні аспекти участі студентів у судових засіданнях та можливість практично ознайомитися із судовим процесом при розгляді суддями справ.
Насамкінець, Наталія Богацька зазначила: "Переконана, що дана співпраця сприятиме підвищенню рівня професіоналізму в галузі права серед студентів, а наша подальша взаємодія стане однією з гарних сторінок історії суду та університету".