flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер Південно-західного апеляційного господарського суду взяла участь у відкритті Установчого з’їзду арбітражних керуючих в Одеській області

25 вересня 2020, 14:00

Сьогодні у відкритті Установчого з’їзду арбітражних керуючих в Одеській області, який пройшов у Південно-західному апеляційному господарському суді, взяли участь секретар судової палати, суддя-спікер Південно-західного апеляційного господарського суду Марина Мишкіна, суддя-спікер Господарського суду Одеської області Лілія Грабован, начальник відділу банкрутства Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Олексій Іллін та в.о. першого заступника начальника Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Роман Возняк.

Привітавши присутніх Марина Мишкіна відзначила важливість ролі арбітражного керуючого в процесі банкрутства. Відмітила, що діяльність арбітражних керуючих пов'язана з розпорядженням активами боржника і без арбітражних керуючих неможливе проведення процедури банкрутства.

Новий орган самоврядування має поліпшити імідж професії арбітражного керуючого і вивести її на якісно новий рівень. На Раду арбітражних керуючих будуть покладені обов'язки щодо забезпечення гарантій діяльності арбітражних керуючих та захисту їх професійних і соціальних прав.

На порядку денному було:

- визначення кількісного складу ради арбітражних керуючих Одеської області;

- утворення ради арбітражних керуючих Одеської області;

- затвердження положення про раду арбітражних керуючих Одеської області;

- обрання Голови ради, заступника Голови ради та персонального складу ради арбітражних керуючих Одеської області.