flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Південно-західного апеляційного господарського суду долучилися до благодійної акції здачі крові до Всесвітнього дня донора

15 червня 2020, 09:51

Працівники Південно-західного апеляційного господарського суду долучилися до благодійної акції здачі крові до Всесвітнього дня донора, який традиційно щороку відзначається 14 червня.
Не будьте байдужими! Адже кожна здача крові може допомогти врятувати аж три людських життя! Донорство – це круто!

• «Кров здаю не вперше, роблю це на регулярній основі. Щаслива, що саме моя кров може подарувати комусь ще не один день народження.»

• «Я розумію цінність людського життя! Вважаю, що ніхто з нас не застрахований. Тому в мене не було жодних сумнівів приходити сюди сьогодні чи ні. Я дуже радію, що долучився до благодійної акції здачі крові.»

• «Виявилося, що це зовсім не страшно та не боляче! Під час здачі крові ви знаходитесь під контролем медичних працівників, які піклуються про вас та контролюють ситуацію. Бути донором крові просто. Рятувати життя просто!»

• «Це саме той момент, коли усвідомлюєш, що долучаєшся до надзвичайно доброї справи. Потреба в крові є завжди. Особливо зараз - під час пандемії COVID-19. Тому, закликаю й інших стати донором крові.»

#яДонор #яДонорка #ПідтримуюЛікарів