flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Делегація суддів та адвокатів з різних регіонів України відвідали Туреччину в рамках проєкту Institution Study Visit

01 квітня 2021, 14:23

На минулому тижні судді Південно-західного апеляційного господарського суду Галина Разюк, Людмила Будішевська, Людмила Поліщук разом з групою адвокатів та юристів з різних регіонів України взяли участь у проекті Institution Study Visit в рамках якого відвідали Туреччину.

 

Учасники проекту в продовж тижня отримували нові знання, практичний досвід у Стамбулі та Анкарі. Зокрема, в Анкарі делегація провела зустріч із представниками Великих національних зборів (парламенту) Туреччини, ознайомилася з роботою Академії правосуддя. У Стамбулі гості з України вивчали особливості функціонування адвокатської компанії.

 

Проєкт Institution Study Visit створений для ознайомлення на практиці юристів і суддів України з правовими системами та інституціями провідних країн, зокрема США, Великої Британії, ФРН, Франції, Туреччини, а також роботою міжнародних організацій (Ради Європи, ЄСПЛ, ООН та інших).

 

Завжди корисно та цікаво знайомитись з практичним досвідом професіоналів інших країн, тому дякуємо організаторам проєкту за надану можливість.