flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проблемні питання застосування законодавства про банкрутство

10 березня 2019, 13:31

15 березня 2019 року на базі Південно-західного апеляційного господарського суду відбудеться круглий стіл на тему: «Актуальні проблемні питання застосування законодавства про банкрутство та шляхи їх вирішення».

Подія організована Південно-західним апеляційним господарським судом, Асоціацією суддів господарських судів України спільно з Проектом ЄС «Право-Justice».

В рамках заходу буде обговорено наступні три блоки:
- Обговорення новел Кодексу України з процедур банкрутства. Впровадження інституту банкрутства фізичних осіб. Інститут банкрутства фізичних осіб.
- Продаж майна боржника та захист прав кредиторів. Законодавчі новели та перспективи.
- Ефективне використання процедур банкрутства. Функції суду та повноваження учасників. Роль державного обвинувачення у процедурі банкрутства. Прокурор як учасник процедури банкрутства.

Серед запрошених осіб іноземні експерти, судді Верховного Суду, судді господарської юрисдикції, прокурори, представники адвокатської, наукової спільноти та представники провідних регіональних підприємств та юридичних компаній.

Серед спікерів заходу:
Наталія Богацька, Голова Південно-західного апеляційного господарського суду, голова Асоціації суддів господарських судів України
Довидас Віткаускас, Керівник Проекту ЄС «Право-Justice»
Сергій Жуков, суддя Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду
Перша сесія:
Олег Подцерковний, доктор юридичних наук, професор, член-кореспондент НАПрН України, завідувач кафедри господарського права і процесу Національного університету «Одеська юридична академія»
Арне Енгельс, адвокат з питань банкрутства, Німеччина
Друга сесія:
Костянтин Богатир, суддя Південно-західного апеляційного господарського суду
Третя сесія:
Лілія Грабован, суддя Господарського суду Одеської області
Сергій Додурич, заступник військового прокурора Південного регіону України
Марк Бріссет-Фуко, прокурор, Франція

Місце проведення: конференц-зал Південно-західного апеляційного господарського за адресою: м. Одеса, пр-т. Шевченка, 29.
Початок об 11:40, завершення заходу – о 15:30.

Для реєстрації надішліть лист на пошту inbox@swag.court.gov.ua з Вашим прізвищем, ім'ям та по-батькові (українською мовою) для заповнення сертифікату про участь.