flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проблемні питання застосування ГПК та вирішення земельних спорів

12 жовтня 2019, 12:32

Запрошуємо до участі у круглому столі з проблемних питань застосування Господарського процесуального кодексу України та вирішення земельних спорів.

Захід організовано Верховним Судом спільно з Південно-західним апеляційним господарським судом з метою формування відкритого та конструктивного діалогу між учасниками, аналіз різнобічного погляду на проблемні аспекти застосування процесуального законодавства та обговорення шляхів їх вирішення.

Модератори круглого столу: судді Верховного Суду.

Серед учасників: судді господарських судів Південно-західного апеляційного округу, представники органів місцевого самоврядування, прокуратури, адвокатської спільноти, науковці в сфері господарського права та процесу.

Напрямки діалогу:
• Актуальні практичні питання застосування Господарського процесуального кодексу України.
• Відкрита дискусія між учасниками щодо узагальнення проблемних питань, які виникають при розгляді господарських справ.
• Питання/відповідь за результатом надісланих учасниками проблемних питань практичного застосування Господарського процесуального кодексу України.


- Долучайтесь до професійного обговорення проблемних питань аспектів застосування процесуального законодавства та обговорення шляхів їх вирішення вже 18 жовтня 2019 у м.Одеса, проспект Шевченка, 29.
Початок реєстрації о 09:30

УВАГА! Участь у заході можлива тільки після проходження попередньої реєстрації за посиланням: https://forms.gle/reT1BePeWEeXYfne9

З питаннями звертайтеся до відділу планово-організаційної роботи та розгляду звернень за телефоном - (0482) 301 - 436.